اولین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فناوری
برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فناوری
اولین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فناوری در روز سه شنبه مورخ 1404/01/26 در طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار شد.
اولین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فناوری در روز سه شنبه مورخ 26/01/1404 در طبقه هشتم کتابخانه مرکزی راس ساعت 08:30 تشکیل و با سخنرانی جناب آقای دکتر صفا مبنی بر ماهیت این جلسه به منظور اخذ تصمیمات راهبردی و تبادل نظرات اعضای محترم شورا در موارد مختلف شروع شد. ایشان از اعضای شورای خواستند صرفا نقد کننده نبوده و هر یک راهکارهای خود را به معاونت ارسال نمایند تا بحث و بررسی و تصمیم گیری شود
ابتدا سرکار خانم دکتر مخبر مدیر محترم فناوری و سلامت، به معرفی ساختار این مدیریت و چهار گروه ارتباط با صنعت، مراکز رشد، ترجمان و تبادل و تجاری سازی دانش، توسعه نواوری و مالکیت فکری پرداختند و ساختار تشکیلاتی و خلاصه وظایف هر یک را معرفی کردند.مقرر شد پس از اتمام ارائه ایشان افراد داوطلب نسبت به اعلام نظرات و پیشنهادات و ایرادات مربوطه اقدام نمایند.
بعد از ایشان جناب آقای دکتر شتی مدیر محترم دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی به معرفی پنج گروه زیر مجموعه این مدیریت و خدمات قابل ارائه آن در دوازده محور پرداختند، ایشان با بیان این نکته که همه فرایندها و الگوریتم های خدمات این مدیریت در وب سایت این مدیریت قابل دسترسی است، ادامه بحث را به جناب آقای دکتر عربلو درخصوص نتیجه ارزیابی عملکرد حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه واگذار کردند. ایشان به تشریح چهار محور ارزیابی دانشگاه ها با تمرکز بر امتیاز مکتسبه دانشگاه پرداختند. در این فاصله اعضای محترمی که تمایل داشتند به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند. سپس خانم دکتر نوربخش سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجویی نسبت به معرفی ساختار و آیتمهای مردم در اعتبار بخشی این کمیته پرداختند. مقرر شد نظرات اعضای محترم شورا در موارد مختلف به صورت مکتوب اعلام شود و پس از نقد و بررسی تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.
جناب آقای دکتر دلبندی نیز از فرایندهای انجام شده و فرایندهای پیش رو صحبت کردند و درخصوص معضل داوری های متعدد و زمان بر طرح های پژوهشی و جلسه ای که با حضور معاونین محترم پژوهش دانشکده ها جهت تکمیل فرایند پایان نامه ها تشکیل شده بود اشاره کردند و یادآور شدند که جلسه ای هم با معاونین آموزشی دانشکده ها تشکیل خواهد شد. از تشکیل کمیته های تخصصی بمنظور بررسی طرح ها قبل از شورای پژوهشی و جلسات با داوران و تمرکز بر کارنامه پژوهشی بعنوان اهداف این حوزه نام بردند، ساماندهی به طرح هایی که به خروجی ختم نمی شوند، شرایط مجریان طرف قرارداد (مجریان غیر هیات علمی- مجریان غیر مرتبط با تخصص موضوع طرح) نیز از دیدگاه هایی است که باید برداشته شود. ایشان از اعضای محترم شورا درخواست کردند تا پیشنهادات خود را در حیطه های مختلف به معاونت اعلام نمایند تا در جلسات شورا مطرح شود.
سپس جناب آقای آقای دکتر صفا با ارائه جدول انواع گرنتها، دستور العمل و شرایط احراز آنها و تغییراتی که در بعضی موارد اعمال شده بود و گرنتهای جدیدی که اضافه شده بودند پرداختند. درخصوص این گرنتها نیز مقرر شد نظرات اعضای محترم ارسال شود تا در جلسه بعدی نقد و بررسی و تصمیم گیری و تصویب صورت شود.
کامنت